Espill

El que sí que és nou és el rigor, la professionalitat i la capacitat de connectar amb el públic que tenen les propostes de CRIT(Josep Lluís Sirera, catedràtic de teatre a la Universitat de València – Revista Saó, abril 2009)

“Un espectáculo muy inteligentemente concebido, ameno, divertido, de lenguaje riquísimo, y que llena un hueco en el patrimonio cultural y literario” (Inma Garín, Cartellera Turia, 09/03/18)

Espill, de Jaume Roig, és una de les peces més importants de la literatura medieval a València. La nostra adaptació, a partir de l’original, ha donat veu i cos als diversos personatges que formen part de l’univers del narrador. Un espectacle molt fresc, divertit i atrevit que ens aproxima a una de les novel·les més brillants i destarifades de la nostra literatura i que posa damunt la taula els conflictes de gènere des de l’Edat Mitjana fins als nostres dies.

Direcció: Pep Sanchis
Adaptació: Anna Marí
Intèrprets: Daniel Tormo i Anna Marí
Escenografia: Los Reyes del Mambo
Fotografia: Josep Valero
06 Espill
portada dossier espill i tirant

“Una obra important de la literatura valenciana, representada magistralment per CRIT Companyia de Teatre, que celebra les dues-centes funcions de l’espectacle” (Francesc J. López, bloc De teatre i altres arts, 02/03/18)

“Es pues una propuesta enormemente vital y necesaria, hecha con el rigor del académico, con un trabajo de investigación que resuelve los enormes problemas que supone trasladar contenidos literarios a las tres dimensiones de escena de una forma tan amena y brillante” (Inma Garín, Cartellera Turia, 09/03/18)

critica espill pais