Why English?

“Un espectáculo que entusiasma por su originalidad y por el mimo y el cuidado del equipo que tiene detrás. Se trata de 55 minutos súper divertidos, muy recomendables para espectadores con cierto nivel de inglés (B1)” (Inma Garín, Cartellera Túria)

Why English? no és el típic espectacle de teatre en anglés, es fonamenta en un text rigorós i tracta els problemes del fet mateix de l’aprenentatge lingüístic: dificultats, mites, utilitats… per cercar de motivar l’estudiant. Tot això acompanyat d’una direcció àgil i divertida, i música i cant en directe.

A Why English? Xavi és un músic que vol anar a provar sort a Anglaterra perquè no té treball, però no sap molt d’anglés. Ell es considera un cas desesperat perquè, després de molts anys estudiant-lo, mai no ha aconseguit aprendre a parlar-lo. Així que s’apunta a una acadèmia ben particular: l’acadèmia de l’Extreme Language Learning, on de la mà del professor Ruile patirà un bon grapat de desventures.

El text de l’espectacle ha estat creat per Anna Marí (doctora en Filologia Anglesa i dramaturga) amb la col·laboració de Daniel Tormo (dramaturg i professor de llengua estrangera) i Elyos Ruile (actor nadiu d’Austràlia i professor d’anglés a València).

Direcció María José Soler i Anna Marí
Text Anna Marí
Intèrprets Xavi Cubas i Eliyos Ruile
Música i espai sonor Josep Zapater
Escenografia Luis Crespo
Vestuari CRIT Companyia de Teatre
Producció CRIT Companyia de Teatre
Idioma 75% en anglés i 25% en valencià o castellà (a elegir pel centre).
Duració 55 minuts
Col·loqui posterior 10 minuts
CriticaWhyEnglish