presentació 2019-2020

Us presentem la huitena temporada de la campanya Escena Jove, amb el millor teatre per a estudiants fet per professionals valencians, perquè pensem que el teatre és una eina extraordinària per a donar suport al vostre treball a l’aula.

IMG_0317

Aquest curs Escena Jove torna amb les energies renovades i amb nous espectacles i propostes per als centres de secundària i batxillerat i per a les escoles d’adults.

Escena Jove és una campanya promoguda per CRIT Companyia de Teatre. La nostra companyia és referent en aquest tipus de públic, i per eixe motiu, enguany hem guanyat el premi Talent Jove de la Comunitat Valenciana.

DSC_0508

Escena Jove ofereix espectacles útils per al treball a l’aula: parteixen de la programació curricular, compten amb unitats didàctiques coherents i interessants que es poden treballara abans o després de l’espectacle i les representacions sempre acaben amb un col·loqui enriquidor entres els actors i les actrius i el públic.

DSC_0042 (1)

Treballem amb atenció i respecte cap al públic a què ens dirigim, perquè creiem en allò que fem i perquè els i les estudiants són el públic del futur i volem que visquen la seua assistència al teatre com una experiència enormement positiva. Potser per això les persones que ens contracten solen repetir.

Presentem un format d’espectacle que pot ser representat tant en un teatre com al saló d’actes  del vostre centre. Els nostres preus són ajustats i raonables.