Temporada 2020-2021

Conscients de la incertesa amb què es planteja el curs, i convençuts de la necessitat de continuar oferint experiències artístiques i humanes a l’alumnat (ara, potser, més que mai), a Escena Jove i CRIT Cia de Teatre hem decidit.

 

    1. Oferir la possibilitat de portar els nostres espectacles a les instal·lacions del vostre centre, o al teatre de la vostra localitat, tot portant de manera gratuïta els nostres equips tècnics per a convertir el vostre auditori en un teatre.
    2. Oferir dos o tres passes diaris (o en dos dies) de les funcions teatrals a preus reduïts per a què puguen gaudir-ne tots els alumnes, seguint així les mesures de seguretat i de reducció d’aforament. I desinfectant els espais després de cada passe.
    3. Continuar oferint, també, la possibilitat que vingueu a un dels teatres on treballem regularment a la ciutat de València.

 

ESPECTACLES: 

 

DEPT. DE VALENCIÀ:
L’INCREÏBLE ASSASSINAT D’AUSIÀS MARCH. Èxit total que ve de visitar els festivals d’Almagro i de Peníscola, i que s’ha representat en més de 100 ocasions.
ESPILL. Divertidíssima i acertada adaptació de la novel·la de Jaume Roig. Un dels nostres clàssics. També contractada enguany pel Festival de Almagro.
PASSOS LLEUGERS. Lectura dramatitzada contra la violència masclista, en col·laboració amb Amnistia Internacional.

 

DEPT. DE LLENGUA CASTELLANA:
– ADAPTACIÓ DE Entre visillos (Titulat “LA CIUDAD DE ESCARCHA“). Una fidel adaptació de la novel·la que compta amb l’aprovació i l’afecte dels hereus de Martín Gaite. Un espectacle preciós, emocionant i dinàmic. Un dels èxits de la temporada a València.
MIGUEL HERNÁNDEZ, DESPUÉS DEL ODIO. El nostre clàssic sobre la vida i l’obra de Miguel Hernández.
PASOS APRESURADOS. Lectura dramatitzada contra la violència masclista, en col·laboració amb Amnistia Internacional.

 

DEPT. D’ANGLÉS:
WHY ENGLISH?: Possiblement el millor espectacle en anglés (70%) i espanyol o valencià -a elegir- (30%) que s’haja presentat en els últims anys.

 

Gràcies per la teua atenció i, en la mesura que siga possible, et desitgem un bon curs.