la campanya

amnistia-internacional-logoLa campanya “Mai més violència contra les dones” d’Amnistia Internacional contribueix, des de 2004, als esforços dels moviments de dones arreu del món. El seu objectiu és posar en relleu la gravetat i la dimensió universal del problema i aconseguir que els Estats assumisquen la seua responsabilitat davant aquestes violacions inexcusables dels drets humans.

A tot el món, dones i homes s’han organitzat per a posar al descobert i combatre la violència de gènere. Aquestos grups han aconseguit modificacions de lleis, polítiques i costums. I a aquest moviment s’ha unit Dacia Maraini amb l’espectacle Passos Lleugers.

El text de Passos Lleugers sorgeix de la col·laboració d’Amnistia Internacional amb Dacia Maraini, ja que els testimonis de dones recollits a la peça provenen de casos reals documentats per aquesta organització. El projecte Passos Lleugers recull aquesta col·laboració, ja que part dels fons recollits per cada funció es destinaran a la campanya “Mai més violència contra les dones” d’Amnistia Internacional.